vrijdag 12 juni 2015

Italiaanse dressing

Ingrediënten

* 100 ml extra virgin olijfolie
* 25 ml witte wijazijn
* 3 teentjes knoflook
* takje rozemarijn
* takje tijm
* handje verse basilicum
* handje verse oregano
* Peper en zeezout naar smaak

Bereiding


Rozemarijn en tijm afspoel onder de kraan en blaadjes van de stelen rissen
Olie azijn en kruiden ( niet de knoflook) in smalle hoge kom doen
Mix alles door elkaar met een staafmixer tot je een mooie gladde dressing hebt
Teentjes knoflook in hele fijne stukjes snijden ( niet persen) voeg bij de dressing
Afmaken naar smaak met de peper en zeezout
Giet de dressing in een schoon potje en schud alles goed doorelkaar 
Je kunt de dressing een paar weken bewaren in de koelkast maar bij mij is het al veel eerder op

Lekker op een komkommer of tomaten salade of wat jij zelf lekker vind

Geen opmerkingen:

Een reactie posten