Ingrediënten
* 100 ml extra virgin olijfolie
* 25 ml witte wijazijn
* 3 teentjes knoflook
* takje rozemarijn
* takje tijm
* handje verse basilicum
* handje verse oregano
* Peper en zeezout naar smaak
Bereiding
Rozemarijn en tijm afspoel onder de kraan en blaadjes van de stelen rissen
Olie azijn en kruiden ( niet de knoflook) in smalle hoge kom doen
Mix alles door elkaar met een staafmixer tot je een mooie gladde dressing hebt
Teentjes knoflook in hele fijne stukjes snijden ( niet persen) voeg bij de dressing
Afmaken naar smaak met de peper en zeezout
Giet de dressing in een schoon potje en schud alles goed doorelkaar
Je kunt de dressing een paar weken bewaren in de koelkast maar bij mij is het al veel eerder op
Lekker op een komkommer of tomaten salade of wat jij zelf lekker vind
Geen opmerkingen:
Een reactie posten