Koriander Cashewnoten Pesto
Ingrediënten
* 50 ml Extra virgin olijfolie
* 2 flinke handenvol koriander bladern
* 50 gr Cashewnoten
* Eetlepel vers limoensap
* vers gemalen peper en zeezout naar smaak toevoegen
* Optioneel 2 theelepels vissaus
Benodigheden
Keukenmachine
Schoon potje voor als je de pesto wilt bewaren in de koelkast
Bereiding
Rooster de Cashewnoten in een droge koekenpan tot ze licht kleuren
Was de koriander blaadjes en dep ze droog of even in slacentrifuge
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mis alles tot een mooie gladde massa
halverwege even met een spatel de randen schoonmaken
Deze pesto gebruik ik voor mijn recept * Koriander Pesto kip recept
Pesto direct gebruiken of anders in een potje bewaren in de koelkast voor later gebruik
je kunt ook een grotere hoeveelheid maken en invriezen voor later gebruik
Geen opmerkingen:
Een reactie posten