woensdag 10 juni 2015

* Koriander Cashewnoten Pesto

Koriander Cashewnoten Pesto

Ingrediënten

* 50 ml Extra virgin olijfolie 
* 2 flinke handenvol koriander bladern
* 50 gr Cashewnoten 
* Eetlepel vers limoensap
* vers gemalen peper en zeezout naar smaak toevoegen
* Optioneel 2 theelepels vissaus

Benodigheden 

Keukenmachine
Schoon  potje voor als je de pesto wilt bewaren in de koelkast

Bereiding

Rooster de Cashewnoten in een droge koekenpan tot ze licht kleuren 
Was de koriander blaadjes en dep ze droog of even in slacentrifuge  
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mis alles tot een mooie gladde massa
halverwege even met een spatel de randen schoonmaken

Deze pesto gebruik ik voor mijn recept  * Koriander Pesto kip recept

Pesto direct gebruiken of anders in een potje bewaren in de koelkast voor later gebruik
je kunt ook een grotere hoeveelheid maken en invriezen voor later gebruik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten