Rucola maaltijd salade
Ingrediënten
Recept voor 4 personen
* 1 Bolletje Mozzarella in vieren gesneden
* 1 cup Munt geitenkaas pesto
* 2 Vleestomaten
* 1 cup fijn gesneden venkel
* 4 Rode punt paprika`s
* 4 Cup`s Rucola
* Extra virgin olijfolie naar smaak toevoegen
* Balsamico azijn naar smaak toevoegen
* Optioneel Gebakken kipfilet in plakjes gesneden
Bereiding
Zet de oven op 180 graden
Was de punt paprika`s en droog ze
Smeer de Punt paprika`s daarna in met olijfolie en leg ze in een ovenschaal
Rooster de paprika`s ongeveer 20 min in de oven zodat ze mooi zacht zijn wel regelmatig even omdraaien let op dat ze niet te donker worden
Laat de paprika`s daarna even afkoelen
Maak ondertussen de borden op
Bestrijk elk bord met de Munt geitenkaas pesto
Leg in de midden van elk bord 1 cup rucola
Verdeel de in partjes gesneden tomaat over de borden
Leg op elk bord een stukje Mozzarella en de afgekoelde paprika
Strooi de venkel er over
Besprenkel met olijfolie en balsamico azijn
Wil er kip bij leg de plakjes dan mooi verdeeld op de borden
Ik werk veel met de Amerikaanse Cup maten
Vind het gemakkelijker dan alles af te wegen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten