Ingrediënten
per persoon
* 1 grote hand vol rucola
* 1 cup gekookte Quinoa
* 2 Boerenkool bladen ( blancheren )
* Eetlepel taugé ( optioneel )
* 6 cherry tomaatjes
* 1/4 avocado
* halve rauwe winterwortel in dunne plakjes gesneden
* eetlepel pompoenpitten
* eetlepel zonnebloempitten
* 3 eetlepels * lemon honing dressing
* 4 eetlepels * HumusBereiding
Maak de borden op per persoon
Smeer de humus met een lepel mooi uit over de rand van het bord
Dan de rucola mooi verdelen maar niet over de Humes
In het midden de Quinoa en leg dan de wortel tomaatjes avocado en boerkool in op het bord
Strooi er de pompoen en zonnebloempitten overheen
Dan de lemon Honing dressing met een lepel over de hele salade sprenkelen
Serveer met vers stokbrood
Je hebt een heerlijk gezonde vegetarische maaltijd
Geen opmerkingen:
Een reactie posten